Ilmu Tenaga Rohaniah (Ilmu Syahadah)

0
1765
SALAM SATU SYAHADAH SATU GERAK SATU HATI 💚

Ilmu Tenaga Rohaniah (Ilmu Syahadah) Persatuan Seni Silat Gayong Maarifat Malaysia adalah ilmu warisan para Wali – Wali Allah, Ulama Silam & Datuk Laksamana Hang Tuah dari Nusantara Melayu dan Timur Tengah.

Ilmu ini mengatasi segala ilmu kebatinan dan ilmu mistik yang lain kerana asasnya adalah penggunaan dua kalimah syahadah Apabila anda mempelajari Ilmu Tenaga Rohaniah, kepandaian bersilat dan ilmu kebatinan yang akan anda perolehi.

Apa itu Ilmu Tenaga Rohaniah?

Ilmu Tenaga Rohaniah Ialah warisan dari ulama ulama dan pendekar pendekar silam dan merupakan salah satu dari cabang ilmu yang dikatakan Ibu Gayong.

Apa yang bakal diperolehi dengan Ilmu Tenaga Rohaniah?

Ilmu ini adalah pakaian Persatuan Seni Silat Gayong Maarifat Malaysia, jadi sudah tentu ia merupakan ilmu beladiri, tetapi lebih dari itu sebenarnya Ilmu Tenaga Rohaniah sebenarnya lebih dari itu, dengan mengamalkan ilmu ini anda mampu:- >Bersilat dengan kemas cantik dan sempurna dalam keadaan yang sedar dan waras >Menepis gangguan makhluk halus dan sihir >Itu hanya dari aspek bela diri dan mistik, tetapi bagaimana dengan kehidupan sebenar? >Hilangkan stress dengan meditasi dan zikir yang terdapat dalam amalan Ilmu Tenaga Rohaniah >Memecah kebuntuan idea , menyelesaikan masalah yang rumit.

SILA HUBUNGI : APP AKMAL Akmal Hassan Al-Qadiri 019-9985559 AP Rashid 014-6673092 Ayahanda Yazib 017-3704910 Ayahanda Shahril 017-3558032 Ayahanda Eqmal Hafiz 012-9038401

SALAM SATU SYAHADAH SATU GERAK SATU HATI 💚